κάνει 16 μπισκότα
Κάνω σούπερ μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας, αλλά τώρα που η οικογένειά μου τρώει περισσότερο τροφές βασισμένες σε συνταγές χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά, αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Όχι μόνο είναι πιο υγιεινή η σύσταση των μπισκότων, αλλά είναι πιθανόν η ευκολότερη συνταγή μπισκότων που έχω κάνει ποτέ. Τα παιδιά μου την προτιμούν σε σχέση με την παραδοσιακή συνταγή.
¾ φλιτζ. ζάχαρη Rapidura
1 μεγάλο αυγό
½ κ.γ σόδα μαγειρέματος
¼ κ.γ θαλασσινό αλάτι
- 100 γρ κομμένη μαύρη σοκολάτα (70% κακάο)
- Αναμειγνύετε καλά όλα τα συστατικά.
- Ανακατεύετε τα κομματάκια σοκολάτας
- Μετατρέψτε τα σε μικρές μπαλίτσες μεγέθους καρυδιού και τοποθετείστε τα σε ένα σκεύος με χαρτί ψησίματος.
- Ψήστε στους 180 βαθμούς για περίπου 12 λεπτά
- Μόλις τα βγάλετε από το φούρνο αφήστε τα για 5 λεπτά πριν τα βγάλετε να κρυώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου